.
Tekst: Nowe obudowy do Commodore 64
Autor: Rebok
Opublikowano: 18.06.2024
Zapraszamy do komentowania.
Nowe obudowy do Commodore 64
- sachy
- Grupa: Joker ^ TRSi ^ BooM!
- Kontakt:
Re: Nowe obudowy do Commodore 64
Fajnie, że takie projekty się pojawiają, ale dla mnie to opcja na 4ty/5ty egzemplarz w kolekcji, albo taki z mocno zniszczoną obudową oryginalną. U MCH widziałem obudowę czerwoną (wersja C) i jest spoko, ale jakoś odczyszczone, oryginalne kolory mają dla mnie więcej uroku. No i zawsze pojawia się pytanie czy to nie jest aby kolejna próba zarobienia na retro-maniakach...
- t0m3000
- Grupa: hf^boom!^ibex-crew
- Kontakt:
Daje ci racje. Pare lat temu kupilem sobie czarna obudowe, ktora mi sie bardzo podobala. Aktualnie lubie i zbieram tylko orginaly w dobrym stanie a ta czarna lezy w pracysachy pisze: ↑18 cze 2024, 19:01 Fajnie, że takie projekty się pojawiają, ale dla mnie to opcja na 4ty/5ty egzemplarz w kolekcji, albo taki z mocno zniszczoną obudową oryginalną. U MCH widziałem obudowę czerwoną (wersja C) i jest spoko, ale jakoś odczyszczone, oryginalne kolory mają dla mnie więcej uroku. No i zawsze pojawia się pytanie czy to nie jest aby kolejna próba zarobienia na retro-maniakach...
- -- --- NO CARRIER --- -- -
No i znowu kuszą. 
Jak znam siebie to się skuszę, tylko jaki kolor wybrać. Na każdym zdjęciu wyglądają inaczej (jasne / ciemne). Ciekawe jak będzie rzeczywiście to wyglądało?
Jak znam siebie to się skuszę, tylko jaki kolor wybrać. Na każdym zdjęciu wyglądają inaczej (jasne / ciemne). Ciekawe jak będzie rzeczywiście to wyglądało?
Budy fajne. Facet poprawił zaczepy, żeby nie pękały. Wygląda bardzo przyzwoicie.
Wziąłbym białą, tylko musiał bym polakierować ab pasowała do reszty sprzętu. Trochę kusi, bo w obecnej mam kilka nadprogramowych dziur.
Drugą opcją jest całkowicie przezroczysta. Tym bardziej, że produkcja jest ograniczona wyłącznie na potrzeby kampanii.
Drugą opcją jest całkowicie przezroczysta. Tym bardziej, że produkcja jest ograniczona wyłącznie na potrzeby kampanii.