[K] Dżojstik do C64
[K] Dżojstik do C64
Kupię sprawny Dżojstik lub nawet dwa do C64.
Re: [K] Dżojstik do C64
Mam Joypady BOOMERANG po 100 zł.
Dzięki.
To ja się skuszę na 2 sztuki.
Czy na tej stronce są wiadomości priv, bo się jeszcze nie dokopałem do tego. Na stronie profilu użytkownika niby jest opcja na kontakt z użytkownikiem ale chyba bez hiperłącza do formularza.
P.S. Jakie gierki na 1 lub 2 joypady polecacie co by się mogły spodobać żonce?
To ja się skuszę na 2 sztuki.
Czy na tej stronce są wiadomości priv, bo się jeszcze nie dokopałem do tego. Na stronie profilu użytkownika niby jest opcja na kontakt z użytkownikiem ale chyba bez hiperłącza do formularza.
P.S. Jakie gierki na 1 lub 2 joypady polecacie co by się mogły spodobać żonce?
Klikasz na nazwę użytkownika. Na stronie profilu klikasz: 'Wyślij prywatną wiadomość'. Gotowe.
Dobra, to dogadamy się prywatnie 
Wygląda na to, że moje konto jest jeszcze nieco kulejące, ponieważ przy próbie napisania wiadomości mam taki komunikat:
Przepraszamy, ale nie masz uprawnień do używania tej funkcji. Aby używać tej i innych funkcji, musisz się zarejestrować lub brać udział w dyskusjach.
Nie mogę też odpowiedzieć na otrzymaną wiadomość
Przepraszamy, ale nie masz uprawnień do używania tej funkcji. Aby używać tej i innych funkcji, musisz się zarejestrować lub brać udział w dyskusjach.
Nie mogę też odpowiedzieć na otrzymaną wiadomość
- Załączniki
-
- komunikat_c64fun.PNG (18.19 KiB) Przejrzano 48740 razy
Spróbuj teraz. Standardowo trafiłeś do grupy nowo zarejestrowanych, która nie miała uprawnień PM. Zmieniłem ustawienia. Daj znać czy pomogło.
No i dziękuję za zgłoszenie buga.
Pozdro
Steffan
Tak, jest już spoko, dzięki.