Tony na C64

Awatar użytkownika
sachy
Grupa: Joker ^ TRSi ^ BooM!
Kontakt:

Tony na C64

Post autor: sachy »

Hej,

Ma już ktoś? Ogrywał? Jakie wrażenia z zestawu pudełkowego?

Podzielcie się opiniami, bo nie wiem którą wersję wybrać (C=64, Amiga).

Pozdro!
hexan

Re: Tony na C64

Post autor: hexan »

Wersja na c64 ma grywalne demo do pobrania na stronie: https://monochrome-productions.itch.io/tony
Grę można było zobaczyć/pograć/kupić na pixelheven2024 w każdej wersji (atari/c64/amiga) właściwie to ta gra ciągnęła całą tą imprezę.
Podobno wersja c64 na carcie wyprzedała się ale mają dorobić.
Ma być wersja w kolorze na c64 jako darmowy update do wersji all digital (najtańsza opcja).
Grałem w wersję na c64 fajna gra ale ciężko mi się skakało (to raczej wina mojego wieku a nie gry).
Pudełko ładne i jakaś instrukcja w środku (widziałem tylko z daleka :) ) ale za to wersja na atari była jakaś kolekcjonerska (większe pudełko i nie wiem co jeszcze)
Awatar użytkownika
sachy
Kontakt:

No, ponoć wejść na PH nie było łatwo więc sprawdzić na miejscu mogli tylko szczęściarze ;)

Dzięki za opis, mnie głównie chodzi o wersję pudełkową i jej zawartość (co w niej jest), jako gadżety kolekcjonerskie. Z tego co wiem, to atarowską wersję wydał chyba Retroniks, a C64/Amiga chyba K&A+... Stąd moje pytanie o zawartość pudełek, bo unboxing na Atari gdzieś w necie widziałem, a C64/Amiga na razie nie... Tony (Halik) to kultowa postać, więc taki box byłby miłą rzeczą w kolekcji.

Pozdro!
Gordian

Post autor: Gordian »

Sachy,
tu jest trochę info co zawiera wersja pudełkowa:
https://ka-plus.pl/en/store/Pre-order-T ... p663049446
Awatar użytkownika
sachy
Kontakt:

Dzięki, fajne wydania, ciężki wybór. Pudełka (C64/Ami) wydają się delikatnie różnić, co było by chyba bez sensu, ale to tylko poglądowe grafiki... Trzeba będzie ograć wersje demo na real-hw, może to wesprze decyzję, ale kupić wersję pudełkową na pewno warto - wygląda super!
Awatar użytkownika
Johny

Post autor: Johny »

Po screenach widać że dopracowana. Grafika super. Trzeba będzie się pochylić nad demem - wygląda super.
ODPOWIEDZ